Wij zijn een groep vrienden van 4. Ikzelf Kevin , Yannick, Michael en Vincent. Samen delen wij 2 dingen. We hebben alle vier een passie voor darts en we zijn alle 4 van zeer nabij in contact gekomen met kanker.
Sandra, de vrouw van Kevin, heeft 2.5 maand geleden de diagnose van borstkanker gekregen. Ondertussen is er operatie uitgevoerd en 3 weken geleden is Sandra aan een chemokuur van 6 maanden begonnen.

Nadat we met elkaar onze ervaringen hadden gedeeld en Kevin met het idee kwam hebben we er onze schouders ondergezet en is Pink Flight ontstaan.

Pink Flight zal voornamelijk via darts gerelateerde activiteiten, maar in de toekomst ook  andere sport en niet- sport gerelateerde activiteiten, zo veel mogelijk geld ophalen om in onze toekomstige vzw te investeren. 

OVER ONS

Pink Flight Logo (Pink).png
Screenshot 2021-06-13 at 11.17.27.png

ONS DOEL

Gratis Chemo mutsjes en sjaaltjes

 

Zodra een chemokuur wordt opgestart, is haaruitval onvermijdelijk. Kevin heeft aan den lijve ondervonden dat dit zeker voor een vrouw een zeer ingrijpende gebeurtenis is.

 

Nadat het haar is uitgevallen, kan je kiezen tussen het dragen van een pruik of een mooi trendy mutsje of sjaaltje. Sandra koos voor mutsjes en tot haar grote verbazing kwam ze erachter dat deze kosten niet vergoedt worden door het ziekenfonds.

Omdat niet iedereen over dezelfde financiële middelen bezit, kwamen we tot het besef dat dit voor vele gezinnen een serieuze kost is.

En dit is exact de reden waarom Pink Flight is ontstaan. Met het doelbedrag van €100.000 dat we gesteld hebben in de crowdfunding, wordt onze vzw van startkapitaal voorzien. Vanuit onze vzw gaan we dan een actie opstarten om zoveel mogelijk mensen te helpen door gratis mutsjes en sjaaltjes te schenken en op deze manier deze kost wast te verlichten. 

WAT DOEN WIJ?

Wij gaan op regelmatige basis evenementen organiseren. Deze zullen zowel darts als niet darts gerelateerd zijn. Op deze manier willen we naast gewone donaties en sponsoring geld in het laatje brengen om onze vzw te ondersteunen.

Momenteel hebben reeds een crowdfunding actie opgezet. U kan deze hier vinden.

Maar neem zeker een kijkje op onze event pagina wat de aankomende events zijn